Gaseste pe harta toate locatiile SIGUREC IN si SIGUREC PRIME
Aparatele SIGUREC PRIME colectează o gamă largă de deșeuri: de la ambalaje PET, cutii de aluminiu, sticlă, DEEE, hârtie și carton, sacoșe/folie, recipiente din polietilenă de joasă și înaltă densitate (de la tuburi de produse cosmetice până la bidoane), din polipropilenă (cum ar fi ambalajele de iaurturi și smântână), din polistiren (de exemplu carcasele de CD-uri), polistiren expandat, ambalaje Tetra Pak, baterii, becuri și neoane.
SIGUREC PUBLIC
Stația de colectare a deșeurilor la doi pași de casă sau de școală. E prietenoasă cu mediul înconjurător și de fiecare data când aduci deșeuri, te recompensează. Poți aduce aici următoarele tipuri de deșeuri: ambalaje de plastic sortate, sticlă, hârtie/carton, lemn, aluminiu, toate tipurile de echipamente electrice și electronice, precum și ulei alimentar. Tot ce ai de făcut este să sortezi deșeurile pe categorii și să le pui în saci sau pungi transparente. Mergi la stație cu sacii, iar operatorul SIGUREC îți cântărește deșeurile, îți spune valoarea lor, iar tu primești banii pe loc.
Dacă plouă, stai înăuntru. Soluțiile inteligente de colectare de interior. Acestea sunt aparate de interior, care pot fi găsite în incinta marilor unități de retail (CORA, Carrefour). Nu va trebui să faceți altceva decât să introduceți ambalajele folosite în aparat și acesta va face restul; de asemenea, veți primi și un bon de reduceri la cumpărăturile din magazin! Aparatele SIGUREC IN colectează deșeuri precum ambalajele PET (de băuturi răcoritoare, apă minerală sau bere), doze de aluminiu, dar și echipamente electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) uzate sau defecte, baterii și becuri.