CUM FUNCTIONEAZA APARATELE SIGUREC

CUM FUNCTIONEAZA APARATELE SIGUREC

Există trei tipuri de automate de colectare inteligentă SIGUREC:

1.    SIGUREC IN: Acestea sunt aparate de interior, care pot fi găsite în incinta marilor unități de retail (CORA, Carrefour). Nu va trebui să faceți altceva decât să introduceți ambalajele folosite în aparat și acesta va face restul; de asemenea, veți primi și un bon de reduceri la cumpărăturile din magazin! Aparatele SIGUREC IN colectează deșeuri precum ambalajele PET (de băuturi răcoritoare, apă minerală sau bere), doze de aluminiu, dar și echipamente electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) uzate sau defecte, baterii și becuri.

2.    SIGUREC PRIME: Sunt aparate de exterior, de obicei amplasate în parcările marilor magazine precum CORA și Carrefour. De asemenea, și acestea oferă bonuri de reducere la cumpărături. Aparatele SIGUREC PRIME colectează o gamă largă de deșeuri: de la ambalaje PET, cutii de aluminiu, sticlă, DEEE, hârtie și carton, sacoșe/folie, recipiente din polietilenă de joasă și înaltă densitate (de la tuburi de produse cosmetice până la bidoane), din polipropilenă (cum ar fi ambalajele de iaurturi și smântână), din polistiren (de exemplu carcasele de CD-uri), polistiren expandat, ambalaje Tetra Pak, baterii, becuri și neoane.


3.    SIGUREC MOBIL: Puncte mobile de colectare. Printr-o comandă pe site, puteți chema mașina de colectare la dumneavoastră acasă! Mașinile SIGUREC MOBIL colectează aceleași tipuri de deșeuri ca și aparatele SIGUREC PRIME.

< Înapoi