SIGURECOPACK - Marca ambalajului colectat inteligent

SIGURECOPACK - Marca ambalajului colectat inteligent

Prin inscripționarea SIGURECOPACK® pe etichetele lor, producătorii demonstrează clienților și tuturor celor interesați că au transferat prin contract responsabilitatea atingerii obiectivelor de colectare/valorificare către ECO PACK MANAGEMENT SA, asigurând trasabilitatea certă și respectarea deplină a legislației UE şi naționale.

SIGURECOPACK® pe eticheta ambalajului indică sistemul de colectare selectivă SIGUREC, sub garanția ECO PACK MANAGEMENT SA, beneficiind de tehnologie de ultimă oră care garantează trasabilitate, eficiență și recompensă pentru cetățeni.

În zilele noastre rafturile comercianților sunt pline cu produse atractiv ambalate, aspect ce poate influența de multe ori decizia de cumpărare; intr-o perioada a renașterii conștiinței verzi, alegerile consumatorilor sunt tot mai mult influențate de gradul de responsabilitate al producătorilor acestor produse ambalate, perceput de consumatori. Această tendință se va  amplifica în următorii ani, în corelație directă cu adoptarea unei atitudini mai responsabile a consumatorilor cu privire la resursele și protecția mediului.

Semnul SIGURECOPACK® prezent pe ambalaj garantează cumpărătorului că:

1. Producătorul este responsabil și implicat în protecția mediului, având un contract de transfer responsabilitate pentru atingerea țintelor impuse de legislație cu o societate specializată.

2. Consumatorului i se dă posibilitatea de a juca un rol activ într-un sistem modern de colectare selectivă, dotat cu cea mai înaltă tehnologie disponibilă care asigură reciclarea resurselor prețioase în instalațiile de reciclare din România.

3. Deșeurile de ambalaje ajung la destinația lor pe cel mai scurt traseu, datorită celei mai eficiente logistici, care garantează, de asemenea, trasabilitate certă și cea mai mică amprentă de CO2.

4. Deșeurile de ambalaje au valoare - clientul poate recupera valoarea reziduală a ambalajului, printr-un voucher care îl recompensează pentru comportamentul său responsabil și inteligent.

Află mai multe despre SIGURECOPACK® pe:

 

< Înapoi