Termeni si conditii

Site-ul Sigurec.ro denumit in continuare “SIGUREC”, este detinut si administrat de catre SC Ecoprotech Engineering SRL, cu sediul in Buzau, Aleea Industriilor, nr. 17, Et. 1 , Romania. Tel.: 0311065081; E-mail: info@sigurec.ro

Acest document contine termenii si conditiile SIGUREC si a altor aplicatii ce apartin sau au legatura cu acest web site, precum aplicatiile de facebook si twitter, aplicatii pentru smartphone-uri Android si iPhone, promotii derulate si altele. 

Am inclus mai jos cele mai frecvente subiecte cu privire la termenii si conditiile acestui site. Dupa sectiunea “Sumar” se regasesc termenii si conditiile generale si complete ale acestuia. Cu exceptia primei vizite pe site, care trebuie sa coincida cu prima accesare a acestor termeni, declari ca esti de acord cu cele mentionate mai jos, in caz contrar fiind necesar sa incetezi sa folosesti acest site cu efect imediat.

Politica de confidentialitate:

Date cu caracter personal:

- Telefon: Telefonul ne este necesar pentru a putea identifica utilizatorii si cererile acestora de deplasare la domiciliu, pe acest numar de telefon utilizatorii care cheama punctul mobil la domiciliu vor fi contactati pentru confirmarea si programarea comenzii. Nu vom divulga numarul de telefon unei terte parti decat in cazul in care acest lucru ne este impus de o instanta de judecata, de organizatii guvernamentale sau servicii de politie, investigatie, etc.

- Adresa ta de email: Adresa ta de email este obligatorie si ne este necesara pentru a-ti comunica diversele noutati cat si numarul de grame de CO2 castigate in cadrul aplicatiei in urma folosirii diverselor metode de reciclare: SIGUREC IN, SIGUREC PRIME sau SIGUREC MOBIL.

Acordam atentie foarte mare confidentialitatii informatiilor tale, cat si securitatii acestora. Credem in a nu vinde sau folosi aceste informatii in alte scopuri decat cele initiale, si anume pentru a iti oferi o experienta cat mai placuta, in orasul tau, pe care cu totii il vrem mai curat.

Utilizator si conditii de utilizare

Compania pune la dispozitie un site pe internet si aplicatii smartphone pentru Android si iPhone si posibil si alte platforme in viitor. Desi mediile web si mobile sunt in general sigure si stabile, SIGUREC nu isi asuma nici o raspundere pentru functionarea corecta, continua si conform asteptarilor oricarui Utilizator, a Site-ului, a aplicatiilor acestora, a paginilor web, software-ului si hardware-ului necesar rularii acestora, a activitatii online a oricarui Utilizator precum si continutul oricarei informatii postate pe internet sau telefon, incluzand site-uri terte, emailuri trimise catre utilizatori si orice alte interactiuni intre SIGUREC, a colaboratorilor sai si Tu, utilizatorul final.

De asemenea, SIGUREC nu poate garanta integritatea datelor transmise sau stocate in sistemele sale, precum si lipsa virusilor din corespondentele sau paginile sale de web sau mobile. Utilizatorul SIGUREC trebuie sa fie o persoana de minim 14 ani, care sa foloseasca site-ul si aplicatia cu acordul parintilor sai sau, o persoana de peste 18 ani. Sub nici o forma Site-ul si aplicatia nu vor fi folosite de catre o persoana sub 14 ani.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SIGUREC are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza SIGUREC sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre SIGUREC a serviciilor avand ca scop reclama, marketing si publicitate, precum si a serviciilor pe internet. Utilizatorii nu sunt obligati sa furnizeze datele lor personale in scopul mentionat mai sus. Refuzul Utilizatorilor de a furniza datele lor personale determina imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre SIGUREC. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SIGUREC si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai SIGUREC pentru realizarea scopului mentionat mai sus. Acceptarea Conventiei de catre Utilizatori si accesarea in continuarea a Site-ului inseamna consimtamantul expres dat de catre Utilizatori pentru prelucrarea si dezvaluirea catre terti de catre SIGUREC a datelor cu caracter personal potrivit conditiilor din prezenta nota de informare si in limitele prevederilor legale.

Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciul oferit de catre SIGUREC. In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre SIGUREC. Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens la adresa info@sigurec.ro

Daca unele din datele despre Utilizatori sunt incorecte, respectivii Utilizatori sunt rugati sa informeze SIGUREC cat mai curand posibil.

SIGUREC este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numar 37300, conform ar. 24 alin 2 din legea nr. 677/2001, modificata si completata.

SIGUREC poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizatori: sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de utilizator prin Site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de SIGUREC prin intermediul Site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de Site, dar si a serviciilor furnizate de SIGUREC. Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata în echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de SIGUREC în urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii.

Copyright si drepturi de autor

SIGUREC detine exclusiv materialele publicate pe acest site si aplicatie, incluzand toate fisierele, imaginile, filmele, articolele, logo-urile care fac parte din conceptul SIGUREC. Nu este permisa reproducerea sub nici o forma si pe nici un mediu, a oricarei parti din site-ul si aplicatiile SIGUREC fara acordul scris in prealabil al nostru. Site-ul si aplicatia contin logo-uri si linkuri catre alte site-uri, ca de exemplu Facebook.com si Twitter.com, aceste logo-uri si imagini sunt proprietatea site-urilor si entitatilor respective.

Disclaimer de garantii

Utilizatorul final accepta ca folosirea acestui site si a aplicatiilor si site-urilor conexe se face pe raspunderea si riscul total al utilizatorului. Atat SIGUREC, colaboratorii, angajatii, partenerii sai sau alte terte parti implicate in orice fel in publicarea, operarea si activitatea Site-ului si a aplicatiilor, precum si angajatii, directorii sau colaboratorii lor nu garanteaza ca folosirea acestui Site este lipsita de erori si neintrerupta; Acestia nu garanteaza sub nici o forma rezultatul folosirii acestui site, cat si corectitudinea si acuratetea oricarei informatii, serviciu, oferta furnizate prin SIGUREC sau partenerii acestora.

Acest Site si aplicatiile conexe, precum si continutul lor sunt puse la dispozitie "asa cum sunt". SIGURECnu isi asuma nici o raspundere, risc, garantie sau conditie, fie ea directa sau indirecta, expresa sau implicita, incluzand dar nefiind nelimitata la titluri de drepturi de autor, parteneriat, tranzactie si/sau folosire a oricarui produs sau serviciu de pe Site sau site-urile partenere.

Raspundere Limitata

Sub nicio forma si in nici un caz, SIGUREC nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu, fie el direct, indirect, accidental sau intentionat, special, ca si consecinta sau rezultat al sau in relatie cu acest "Acord". Sub nicio forma si in niciun caz raspunderea SIGUREC nu va fi mai mare decat suma platita de catre un Utilizator pentru serviciu, iar valoarea totala a raspunde SIGUREC rezultata din sau relationata cu acest "Acord" nu va depasi sumele platite de catre Utilizator in ultimele trei luni de la inceperea procedurii de plangere sau conflict pe o anumita tema, fie el amiabil sau in instanta.

Utilizatorul
- se obliga sa furnizeze date corecte in toate interactiunile si comunicarile cu Site-ul si Aplicatia. - isi asuma responsabilitatea pentru actiunile sale pe Site, Aplicatie
- nu va publica materiale obscene, defaimatoare, abuzive in orice fel, ilegale in conform cu prevederile legale actuale.
- nu va abuza de functionalitatea Site-ului si a Aplicatiei si nu va intreprinde actiuni pe acestea ce pot aduce daune SIGUREC, incluzand dar nefiind limitate la, introducerea de virusi, cod malefic, modificarea, copierea sau stergerea oricarei informatii de pe Site cu exceptia datelor cu caracter personal.
- este de acord sa furnizeze date cu caracter personal pentru a fi procesate de catre si pentru folosul SIGUREC si al partenerilor acestora; aceste date sunt furnizate fara drept de autor, sunt irevocabile si furnizate pe o perioada nedeterminata.
- este de acord sa primeasca oferte si materiale promotionale din partea SIGUREC si a partenerilor acestuia
- nu va folosi Site-ul pentru activitati de spam in nici un fel, incluzand campanii electorale, colectarea de nume sau adrese de mail sau orice fel de date puse la dispozitie de catre Site.


Confidentialitatea si acuratetea datelor, raspunderea Utilizatorului, inchiderea accesului si a contului Utilizatorului

Utilizatorul final suporta raspunderea totala pentru acuratetea datelor furnizate, precum si pentru confidentialitatea lor. Acesta va notifica imediat SIGURECin cazul compromiterii contului sau, sau a oricaror date legate de acesta incluzand dar nefiind limitate la nume, date nastere, date carduri de credit, parole, nume utilizatori si altele. Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere pentru activitatea sa pe Site si Aplicatie, pentru comentariile, posturile, contul, datele si orice alta interactiune cu Siteul sau aplicatiile SIGUREC.

Utilizarea frauduloasa, abuziva, accesul neautorizat, copierea sau modificarea de date, imagini, sau orice parte a Site-ului este nepermisa si se va pedepsi conform legii. SIGUREC isi rezerva dreptul de a inchide, suspenda sau altera accesul oricarui Utilizator la Site sau la oricare parte a acestuia, fara notificare si fara dovezi, ca urmare a suspiciunilor de utilizare abuziva si contrar scopului Site-ului si Aplicatiei din partea Utilizatorului.

Schimbarea acestor termini si conditii

SIGUREC isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare, de aceea te rugam sa verifici aceasta pagina frecvent. Termenii si conditiile modificate vor intra in vigoare doar in momentul in care sunt publicati pe website si actualizati in aplicatie. In acest sens, pentru aplicatiile smartphone va fi necesar un update care va mentiona ca termenii si conditiile sunt actualizate. Continuarea instalarii, folosirii versiunii vechi sau actualizarii aplicatiei se considera a fi facuta cu luare la cunostinta a schimbarilor survenite la acesti termeni si conditii.

Rezolvarea disputelor

Eventualele dispute vor fi solutionate pe cale amiabila intre SIGUREC si Utilizator. Legea aplicabila este legea din Romania, iar instantele din Romania vor avea drept exclusiv de solutionare a oricaror conflicte sau dezacorduri intre Utilizatori si SIGUREC ca urmare a folosirii Site-ului, aplicatiilor sau a oricarui continut din acestea, conform acestor termeni si conditii.

< Înapoi