TI S-A ARS UN BEC? HAI LA SIGUREC!

Adu la stația Sigurec becurile arse, fă-ți poză cu Super-Eroul nostru și luptă împreună cu el pentru o planetă mai curată!

Când lumina se stinge, SUPER-Eroul nostru te încurajează să scapi de becul ars. Vino la SIGUREC, aici poți recicla echipamentele de iluminat, fie că sunt becuri economice, tuburi fluorescente sau LED-uri. Iar pentru 3 becuri aduse, avem o surpriză cadou pentru tine!*

*Campania cu premii se desfășoară în următoarele locații:

SIGUREC Auchan    Baia Mare
SIGUREC Carrefour    Baneasa
SIGUREC Carrefour    Braila
SIGUREC Carrefour    Brasov
SIGUREC Carrefour    Cluj
SIGUREC Cora    Lujerului
SIGUREC Carrefour    Oradea (ERA)
SIGUREC Carrefour    Oradea (LOTUS)
SIGUREC Cora    Pantelimon
SIGUREC Carrefour    Ploiesti
SIGUREC Carrefour    Sibiu
SIGUREC Auchan    Tg Mures
SIGUREC Auchan    Timisoara
SIGUREC Carrefour    Buzau

Afla mai multe informatii despre reciclarea becurilor si neoanelor!

Lămpile fluorescente, așa numitele becuri economice, reduc consumul de energie electrică și emisiile de gaze cu efect de seră. E foarte bine că le folosești, dar e important ca atunci când s-au ars, să fie reciclate pentru că acestea conțin metal, sticlă și cantități mici de mercur.

Știai că un bec economic spart accidental poate polua toată cantitatea de apă pe care tu o  folosești la duș timp de un an de zile!  

La SIGUREC, becurile  sunt colectate în recipienți speciali și trimise direct către reciclare.

Iată câteva fotografii de la fabrica de reciclare, unde, în urma procesării acestor lămpi rezultă pudra fluorescentă, sticlă curată, metale feroase și neferoase, care sunt întrebuințate în alte industrii pentru fabricarea unor obiecte noi.

 

< Înapoi